Masina de gatit 2 focuri, Ideal Inox, Butelie, Linia 700

00063105
00063105

Masina de gatit cu doua focuri, de banc, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, fiecare arzator functioneaza independent. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

Model: CLR.TC.4070-OCK-GPL
         00063105
Dimensiuni mm (Lxlxh): 400x700x300
Dimensiuni grilaj fonta: 330x540
Greutate Kg: 24  
Power kW: 10
Consum Kg/h: 0.78 
Presiune mbar: 30
Alimentare: Butelie
Poate fi combinata cu alte produse din Linia 700.

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
24
Gross m3:
0,15
Putere kW:
10
Dimensiuni mm:
400x700x300
Alimentare:
GPL
586.00  + TVA
511.00 
Discount: 75.00 € (13%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aragazul profesional cu două focuri Ideal Inox, din linia 700, este un echipament de gătit de calitate superioară, potrivit pentru orice bucătărie comercială.

  • Cu o construcție din inox durabil, acest aragaz este robust și ușor de curățat, ceea ce îl face ideal pentru un mediu de lucru intens.
  • Fiecare arzător al acestui aragaz funcționează independent, permițând astfel gătirea simultană a mai multor preparate.
  • Alimentarea cu gaz natural și valva de siguranță cu termocupla asigură siguranța în timpul utilizării. Picioarele reglabile pe înălțime permit ajustarea înălțimii pentru a se potrivi cu nivelul mesei de lucru sau pentru a asigura o poziție stabilă pe orice suprafață.
  • Dimensiunile compacte de 400x700x300 mm și greutatea sa fac din acesta o opțiune ideală pentru bucătăriile cu spațiu limitat.

Datorită construcției de calitate și a performanțelor excelente, aragazul Ideal Inox din linia 700 este alegerea perfectă pentru orice bucătărie comercială care își dorește un echipament fiabil și eficient.

Utilizarea unui aragaz profesional cu două ochiuri poate oferi o serie de avantaje, în special pentru cei care dețin sau conduc afaceri din domeniul alimentar.

  • Eficiența și viteza: Un aragaz profesional cu două ochiuri poate ajuta la pregătirea mâncării mult mai rapid și eficient, deoarece permite gătirea a două feluri de mâncare în același timp, economisind astfel timp și energie.
  • Flexibilitatea: Aragazul cu două ochiuri permite bucătarilor să gătească diferite tipuri de mâncare simultan, cu diverse metode de gătit, cum ar fi fierberea, prăjirea, coacerea sau grătarul. Astfel, un aragaz cu două ochiuri poate oferi o flexibilitate maximă în bucătăria dvs.
  • Productivitatea: Folosirea unui aragaz cu două ochiuri în afacerea dvs. alimentară poate spori productivitatea și capacitatea de producție, permițând bucătarilor să pregătească mai multe feluri de mâncare într-un timp mai scurt.
  • Economia de spațiu: Aragazul cu două ochiuri poate fi o alegere excelentă pentru bucătăriile cu spații limitate. Deși are o capacitate mai mică decât alte modele de aragaz, poate fi ușor amplasat pe o bancă sau masă, fiind ideal pentru bucătăriile medii.
  • Durabilitatea: Aragazele profesionale sunt proiectate pentru a rezista la utilizarea intensă și la condițiile dure dintr-o bucătărie comercială sau industrială. Ele sunt construite din materiale durabile, cum ar fi inoxul, ceea ce face ca aragazele cu două ochiuri să fie o alegere excelentă în termeni de investiție pe termen lung.

În concluzie, utilizarea unui aragaz profesional cu două ochiuri poate oferi o multitudine de avantaje pentru bucătăriile comerciale și industriale, permițând gătirea eficientă, rapidă și flexibilă a mai multor feluri de mâncare în același timp.

Îți recomandăm și: