Cuptor convectie profesional, Ideal Inox, 3 tavi, electric, 220 V

00062686
00062686

Cuptor este compatibil cu 3 tavi tip gastronom  2/3,  este prevazut cu termostat pentru setarea temperaturii de coacere 0-240*C. Usa este prevazuta cu geam termic dublu, deschidere manuala usa in pozitie verticala (de sus in jos)

Model: CLR.MKF3
         00062686
Tip Comanda: Setare manuala
Setare timp coacere: 0-120
Capacitate GN 2/3: 3 
Capacitate tavi: 3
Termosatat: 0-240*C
Umidificator: DA
Dimensiuni exteriore mm (Lxlxh): 560x710x510
Distanta intre tavi mm: 70
Putere motor Kw: 0.25
Putere convectie Kw: 3
Total putere Kw: 3.25
Greutate Kg: 42
Alimentare: 230 V, 50 HZ

* Tavile nu sunt incluse

BarCode
Brand 1:
Maksan
Gross Kg:
42
Putere kW:
3.25
Dimensiuni mm:
560*710*505
Alimentare:
230V~50Hz
899.00  + TVA
814.00 
Discount: 85.00 € (9%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Un cuptor de convecție profesional este un echipament HoReCa estential în bucătăria unui restaurant sau patiserii.

Iată câteva moduri în care acesta vă poate ajuta:

Coacere uniformă: Cuptorul de convecție utilizează un sistem de ventilare pentru a distribui uniform căldura în interiorul cuptorului. Acest lucru asigură că alimentele sunt coapte uniform, fără puncte fierbinți sau zone necoapte. Acest lucru este esențial pentru preparatele de patiserie și produsele de panificație, cum ar fi prăjituri, pâine, croissante sau clătite.

Reducerea timpului de coacere: Datorită distribuției uniforme a căldurii, cuptorul de convecție poate reduce timpul necesar pentru coacere. Acest lucru este important în bucătăriile comerciale, unde viteza de producție este esențială pentru a satisface cerințele clienților.

Capacitate mare: Cuptorul Ideal Inox cu trei tăvi tip gastronom 2/3 vă permite să coaceți sau să gătiți mai multe produse în același timp, ceea ce poate crește eficiența bucătăriei.

Control precis al temperaturii: Cu termostatul care permite setarea temperaturii de coacere între 0 și 240 de grade Celsius, puteți ajusta cu precizie temperatura pentru diferite rețete și preparate.

Eficiență energetică: Cuptorul electric poate fi mai eficient din punct de vedere energetic decât modelele pe gaz, în special dacă este bine izolat și are geam termic dublu.

Ușurința de utilizare: Deschiderea manuală a ușii în poziție verticală permite un acces ușor la interiorul cuptorului pentru încărcarea și descărcarea produselor.

În concluzie, cuptorul de convecție profesional Ideal Inox poate fi o investiție valoroasă pentru bucătăria restaurantului sau patiseriei dvs., contribuind la coacerea uniformă, reducerea timpului de coacere și creșterea eficienței operațiunilor. Cu termostatul său reglabil și capacitatea de a coace mai multe produse simultan, acest cuptor poate facilita procesul de gătire și vă ajută să produceți preparate de calitate superioară pentru clienții dvs.

Îți recomandăm și: