- 25%

 Friteuza electrica simpla, Ideal Inox, 5 l

00001364
00001364

Friteuza de banc electrica, echipata cu o cuva inox tip gastronom, constructie din inox, termostat de siguranta reglabil in intervalul 0-200°C.

Model:BY.E31004
        00001364
Dimensiuni cos mm: 195x210x115
Dimensiuni mm: 270*420/620*200/300 
Volum cuva l: 1x5 
Putere W: 3200
Gross Kg: 5
Alimentare:220-240V

BarCode
Brand 1:
BAYSAN
Gross Kg:
5
Putere kW:
3.2
Dimensiuni mm:
270*420/620*200/300
Alimentare:
230V~50Hz
118.00  + TVA
96.00  + TVA
89.00 
Discount: 29.00  (25%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Cu bucurie vă prezentăm friteuza electrică simplă Ideal Inox de 5 litri, o soluție eficientă și comodă pentru prepararea cartofilor prăjiți cu o crustă aurie și savuroasă, care va aduce satisfacție în fiecare masă. În următorul text, vă vom detalia cu pasiune etapele procesului de prăjire a 1,8 kg de cartofi proaspeți în această friteuză, subliniind caracteristicile tehnice și avantajele aparatului.

Pentru a începe aventura culinară, am pus la încercare friteuza Ideal Inox cu o cantitate de 1,8 kg de cartofi proaspeți, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Procesul de prăjire a acestor delicioși cartofi a durat aproximativ 11 minute. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că durata poate varia în funcție de gradul de coacere dorit.

Dacă vă doriți o crustă crocantă într-un timp mai scurt, vă recomandăm să optați pentru friteuzele profesionale alimentate cu gaz natural sau butelie, sau cele electrice alimentate la 380V din Linia 630, Linia 700sau Linia 930.. Aceste modele sunt concepute pentru a eficientiza procesul de prăjire, astfel încât să vă bucurați rapid de delicii crocante și savuroase.

Descoperă secretul unor cartofi prăjiți absolut delicioși cu friteuza electrică simplă Ideal Inox de 5 litri! Înainte să-ți dezvăluim toate trucurile, să explorăm împreună etapele magice ale pregătirii cartofilor pentru o experiență culinară cu adevărat unică!

Pasul 1: Pregătirea cartofilor

Pentru a cuceri papilele gustative, începem prin a alege cu grijă cartofii proaspeți. Cu un gest ferm și priceput, îi curățăm și îi spălăm cu atenție pentru a le conferi prospețime și savoare autentică. Apoi, cu măiestrie, îi tăiem în felii de dimensiuni uniforme, așa încât să se prăjească perfect și să ne încânte cu o textură crocantă.

Pasul 2: Adăugarea uleiului

În această poveste culinară, intră în scenă friteuza electrică Ideal Inox, înarmată cu un recipient special pentru ulei. Acest compartiment magic este prevăzut cu indicatori "Minim" și "Maxim" pentru nivelul perfect de umplere al uleiului. O combinație între comoditate și siguranță în timpul procesului de prăjire!

Indicatoarele "Minim" și "Maxim" sunt așezate strategic pe recipient, ghidându-ne pașii spre o prăjire perfectă. Așadar, cu ochi iscusiti, ne asigurăm că nivelul uleiului nu atinge marcajul "Maxim" pentru a evita orice supriza neplăcută. În același timp, ne ferim să lăsăm nivelul sub marcajul "Minim", pentru a păstra echilibrul și bunăstarea friteuzei.

Pasul 3: Setarea temperaturii

Friteuza Ideal Inox ne oferă un termostat magic pentru a regla temperatura uleiului. Aici intervine arta gătitului, pentru că temperatura optimă pentru cartofi prăjiți își află locul între 175°C și 190°C. Cu un simplu gest, ne asigurăm că friteuza se transformă într-un alchimist al gustului, garantând o prăjire uniformă și consistentă.

Pasul 4: Procesul de prăjire

Cu emoție și nerăbdare, așteptăm să atingem temperatura perfectă pentru a adăuga cartofii în uleiul încins. Cu măiestrie și precauție, evităm orice stropire sau extravaganță a uleiului. Și într-o căldură minunată, cartofii prind viață, captând o crustă aurie și crocantă, în timp ce rămân moale și pufosi pe interior. Un dans culinar absolut fermecător!

Pasul 5: Scurgerea excesului de ulei

Cu mândrie, observăm cum cartofii prăjiți strălucesc în splendoarea lor aurie. Cu grijă și respect, îi scoatem din friteuză și îi așezăm pe șervețele absorbante, unde aceste capodopere gastronomice se eliberează de orice exces de ulei. Un pas magic care aduce crocantul perfect și o savoare desăvârșită în fiecare înghițitură.

Pasul 6: Condimentarea

În finalul acestei călătorii culinare, ne răsfățăm simțurile cu un gest plin de pasiune. Adăugăm condimentele preferate, pentru a accentua aroma și gustul cartofilor prăjiți. Parfumul lor divin și aspectul seducător vor cuceri cu siguranță inimile oricui le va degusta!

Acum, ești pregătit să cucerești lumea cu cartofi prăjiți desăvârșiți, pregătiți cu friteuza electrică Ideal Inox! O fantezie culinară care îmbină perfect eficiența și bucuria gătitului, pentru preparate de neuitat!

Și nu uita, pentru a trăi această poveste culinară în toată splendoarea ei, alege friteuza electrică simplă Ideal Inox de 5 litri. Descoperă acum magia gătitului și satisfacția de a pregăti preparate cu adevărat spectaculoase!