Friteuza profesionala o cuva, Ideal Inox, electrica, 3 l

00058007
00058007

Friteuza electrică Ideal Inox - Prăjire perfectă pentru bucătăriile profesionale și casnice.
Friteuza de banc electrica cu o cuva, constructie inox, termostat ajustabil (0-200C).  

Model: BY.E31003
        00058007
Dimensiuni cos mm: 120x210x115
Dimensiuni mm (Lxlxh): 180x420/620x200/300 
Volum cuva l: 1x3 
Putere W: 2500
Greutate Kg: 5
Alimentare:220-240V

BarCode
Brand 1:
BAYSAN
Gross Kg:
5
Putere kW:
2.5
Dimensiuni mm:
180*420/620*200/300
Alimentare:
230V~50Hz
103.00  + TVA
83.00  + TVA
78.00 
Discount: 25.00  (24%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Bucurați-vă de delicii crocante și gustoase cu cartofi prăjiți perfect rumeniți, snitele savuroase sau legume crocante cu ajutorul unei friteuze. Ideal Inox vă aduce friteuza electrică de 3 litrii, un produs esențial în bucătăriile profesionale și casnice, care vă permite să obțineți preparate prăjite de cea mai bună calitate.

Această friteuză profesională este confecționată inox, oferindu-vă durabilitate și igienă superioară pe termen lung. Cu un sistem de cuvă detasabilă, curățarea devine rapidă și ușoară. Cuva poate fi spălată într-un spălător profesional de vase din inox, folosind detergent de vase și apă caldă.

Friteuza este echipată cu un coș de prăjire, prevăzut cu un mâner lung și un capac, ambele realizate din oțel inoxidabil. Acest design ergonomic asigură o manipulare ușoară și sigură a coșului în timpul procesului de prăjire. De asemenea, friteuza dispune de un sistem de susținere pentru coș, care permite scurgerea uleiului în cuvă, asigurând o prăjire uniformă și eficientă.

Controlul temperaturii este esențial în obținerea rezultatelor perfecte, iar friteuza Ideal Inox vă oferă posibilitatea de a ajusta termostatul în funcție de necesități. Friteuza este echipată și cu un termostat de siguranță reglabil între 0 și 200 de grade Celsius, oferindu-vă controlul precis al temperaturii de prăjire. Astfel, puteți obține rezultate precise și consistente în prăjirea diferitelor alimente.

Cuva pentru ulei este marcată cu un nivel maxim și minim, oferindu-vă posibilitatea de a estima cantitatea optimă de ulei necesară pentru procesul de prăjire. Această caracteristică practică vă ajută să economisiți ulei și să vă asigurați că friteuza funcționează în parametri optimi.

Indiferent dacă sunteți într-un restaurant, un fast-food, o cantină sau chiar în bucătăria proprie, friteuza electrică de 3 litrii de la Ideal Inox este partenerul de încredere pentru preparatele prăjite perfecte. Această friteuză profesională asigură o prăjire rapidă și uniformă a alimentelor în baia de ulei, reducând timpul de preparare și garantând rezultate de înaltă calitate, comparativ cu metoda tradițională de prăjire. Poziționați friteuza cu ușurință pe o masă de inox sau pe un blat și bucurați-vă de beneficiile acestei investiții.

Cu friteuza electrică de 3 litrii de la Ideal Inox, veți obține rezultate excelente în prăjirea alimentelor preferate. Savurați cartofii prăjiți crocanți, gustos și serviți în aproape fiecare loc, dar și alte preparate delicioase. Friteuza Horeca oferită de Ideal Inox este o soluție ieftină și eficientă pentru a obține cele mai bune rezultate în bucătărie. Căutați friteuze ieftine, dar de calitate superioară? Ideal Inox vă oferă friteuze profesionale, de înaltă performanță și la prețuri accesibile.