Robot profesional de tocat si razuit legume, Ideal Inox, 6 discuri

00057343
00057343

Robotul de tocat si razuit legume este realizat din inox  si este prevazut cu 6 discuri. Masina de taiat legume/ robotul de taiat legume este prevazut cu 2 orificii de alimentare. 

Model: CLR.SM110
        00057343
Dimensiune mm: 480x350x600
Putere W: 250
Greutate Kg: 24
Alimentare: 230V~50Hz

BarCode

Video:
Brand 1:
Super Mikser
Gross Kg:
24
Putere kW:
0.25
Dimensiuni mm:
480*350*600
Alimentare:
230V~50Hz
1,158.00  + TVA
879.00 
Discount: 279.00 € (24%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Avantajele și beneficiile unui robot profesional de feliat, tocat și razuit legume în bucătăria profesională.

Orice bucătar profesionist înțelege că curățarea și felierea legumelor sunt activități extrem de consumatoare de timp într-o bucătărie de restaurant. Aceste sarcini necesită atenție și precizie pentru a obține felii estetice și uniforme. Într-o bucătărie profesională, unde timpul are o valoare inestimabilă, aceste operațiuni manuale pot fi ineficiente și inoportune. Din acest motiv, investiția într-un robot profesional de feliat, tocat și razuit legume este o decizie inteligentă și strategică pentru orice afacere culinară, mai ales în contextul crizei actuale de forță de muncă..

Un robot profesional de feliat, tocat și razuit legume aduce numeroase beneficii și avantaje semnificative într-o bucătărie profesională. Iată câteva dintre acestea:.

Avantajele și beneficiile unui robot profesional de feliat, tocat și razuit legume sunt multiple și includ:

  • Eficiență și economie de timp: Robotul profesional de feliat, tocat și razui legume Ideal Inox poate executa aceste operațiuni rapid și eficient. În loc să petreci ore în bucătărie feliind legumele manual, robotul poate realiza aceste task-uri într-un timp mult mai scurt. Astfel, bucătarii pot economisi timp prețios, care poate fi folosit pentru alte activități importante.
  • Uniformitate și precizie: Robotul asigură o uniformitate și precizie în felierea legumelor, obținând felii de grosimi egale și de dimensiuni consistente. Acest lucru este crucial în bucătăria profesională, deoarece feliile uniforme asigură o prezentare atrăgătoare a preparatelor și o gătire uniformă.
  • Diversitate în modurile de tăiere: Robotul profesional de taiat legume este echipat cu diferite discuri sau lame speciale care permit diferite forme de tăiere, cum ar fi felii, julienne, cuburi sau rondele. Aceasta oferă bucătarilor posibilitatea de a crea preparate culinare variate și de a adăuga un plus de creativitate în prezentarea mâncărurilor.
  • Economie de materie primă: Utilizarea unui robot profesional de feliat legume ajută la minimizarea risipei de materie primă. Datorită preciziei și uniformității în tăiere, se evită felii inegale sau erori umane care ar putea duce la pierderea unei părți a legumelor. Astfel, se reduce risipa alimentară și se optimizează costurile.
  • Siguranță și confort: Acest robot este conceput cu măsuri de siguranță înalte, cum ar fi sisteme de protecție a degetelor și opțiuni de blocare pentru a preveni accidentele. Utilizarea unui robot de feliat legume elimină riscul de tăieturi sau accidente care pot apărea în timpul tăierii manuale.
  • Productivitate crescută: Un robot profesional de feliat legume poate funcționa aproape continuu, fără a obosi sau a avea nevoie de pauze. Acest lucru sporește productivitatea bucătăriei și permite bucătarilor să se concentreze pe alte activități cheie ale gătitului, cum ar fi prepararea sosurilor sau asamblarea preparatelor.
  • Reducerea dependenței de forța de muncă: În contextul crizei de forță de muncă din industria alimentară, un robot de feliat legume poate fi o soluție excelentă pentru a compensa lipsa personalului sau pentru a redistribui resursele umane în alte activități cheie. Astfel, bucătăria poate funcționa în mod eficient chiar și în perioade cu resurse limitate.

În general, un robot profesional de feliat, tocat și razuit legume aduce multiple avantaje și beneficii în bucătăria profesională, contribuind la eficiența operațiunilor, reducerea costurilor, creșterea calității și uniformității preparatelor și optimizarea activității globale a bucătăriei.

Îți recomandăm și: