Unitate de servire calda tip Bain Marie cu baza dreptunghiulara, spatiu de depozitare deschis, sistem de incalzire cu termostat ajustabil 30...+120C si suprastuctura; partea exterioara placata cu PAL, blat GRANIT, capacitate 4 tavi tip gastronom 1/1. Chenarul zonei superioare este pravazut cu sistem de iluminare. Pentru cuva Bain Marie folosim inox de cea mai buna calitate, ASI 304 (inox alimentar).
Unitatea propriu-zisa (inaltime - 850 mm):
Plan masa: drept, cu spatiu pentru patru cuve tip gastronom GN 1/1;
Partea interioara a modulului - zona deschisa de depozitare;
Partea exterioara a modulului este din PAL MAHON;
Sistem de încălzire cu termostat ajustabil 30...+120 C – pentru menținerea unei temperaturi constante in zona cuvelor
Suprastructura:
In partea superioara, modulul este prevazut cu o polita orizontala, montata deasupra blatului mesei;
Intreaga zona situata intre blatul mesei si planul superior al unitatii este deschis;
Structura de sustinere a suprastructurii: bara rotunda inox.
Chenarul zonei superioare este pravazut cu sistem de iluminare.
Model: CLR.68.SHBM4C
00057559
Dimensiuni mm (Lxlxh): 1500x900x850/1320
Greutate Kg: 178
Putere kW: 3.01
Alimenatare: 220V, 50Hz
Ideal Inox oferă soluții personalizate – de la adaptarea dimensiunilor vitrinei tip Bai Marie la spațiul existent, până la placarea exterioară în materiale și culori conforme cu designul locației tale.