- 14%

 Vitrina rece expunere, Ideal Inox, 1000x700x1300

00063458
00063458

Vitrina frigorifica orizontala cu geam drept, usa glisanta din sticla în spate, 2 rafturi + baza, iluminare superioara, geam cu rezistenta anticondens pentru prevenirea aburirii, afisare temperatura digital 4...8*C.

Model: CLR.PMK.22POFOD-SO
         00063458

Dimensiuni mm (Lxlxh): 1000x700x1300

Capacitate l: 429

Putere kW: 0.5

Greutate Kg: 150

Alimentare: 220-240 V, 50 Hz

BarCode
Brand 1:
Pimak
Gross Kg:
150
Putere kW:
0.5
Dimensiuni mm:
1000x700x1300
Alimentare:
230V~50Hz
2252.00  + TVA
2,021.00  + TVA
1,940.00 
Discount: 312.00  (14%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Vitrina frigorifică orizontală cu geam drept și ușă glisantă din sticlă, echipată cu două rafturi și o bază, iluminare superioară, afișaj digital al temperaturii, reprezintă o piesă esențială atât pentru o cofetărie, cât și pentru un restaurant care doresc să expună cu eleganță și eficiență produsele lor precum prăjituri sau carne ce urmează a fi pregătită la grătar.

Expunere Vizuală Atractivă: Geamul drept și iluminarea superioară combinată permit o expunere excelentă a produselor. Acest aspect este esențial într-un mediu concurențial, deoarece o prezentare estetică și atractivă a prăjiturilor sau a cărnii poate stimula pofta clienților și îi poate încuraja să cumpere mai mult.

Păstrarea la Temperatura Potrivită: Funcția de răcire a vitrinei asigură menținerea produselor la temperatura optimă pentru păstrarea calității acestora. Temperatura constantă și controlată previne deteriorarea sau dezvoltarea bacteriilor, menținând prospețimea și gustul autentic al prăjiturilor sau cărnii.

Afișaj Digital al Temperaturii: Afișajul digital al temperaturii este util pentru personalul care operează vitrina. Personalul poate monitoriza în timp real temperatura, asigurându-se că totul funcționează corect si că produsele sunt păstrate în condiții ideale.

Eficiență în Gestiunea Stocurilor: Având o vedere clară asupra produselor expuse, angajații pot monitoriza nivelurile de stoc și pot reacționa rapid atunci când anumite produse trebuie reumplute. Acest lucru ajută la evitarea situațiilor în care vitrina ar putea rămâne goală sau în care produsele să fie expuse prea mult timp.

Ușurința Accesului și Curățării: Ușa glisantă din sticlă în spate facilitează accesul angajaților la produsele din vitrină pentru reumplere sau curățare. Curățarea regulată și menținerea igienei sunt esențiale atunci când vine vorba de alimente expuse în spații publice.

Flexibilitatea Spațiului: Vitrina orizontală ocupă mai puțin spațiu în lățime, ceea ce poate fi o alegere excelentă pentru spațiile cu restricții de amplasare. De asemenea, oferă o suprafață mare de expunere într-un spațiu compact.

Economie de Energie: Echipamentele moderne de refrigerare sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Acest aspect este important pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

Profesionalism și Imagine: O vitrină frigorifică bine organizată și curată transmite un sentiment de profesionalism și grijă pentru detalii, ceea ce poate îmbunătăți încrederea clienților în produsele oferite.

Diversificarea Ofertei: Datorită posibilității de expunere a unei game variate de produse, această vitrină poate permite atât cofetăriilor, cât și restaurantelor, să ofere o selecție mai largă de prăjituri sau tipuri de carne.

În final, alegerea unei vitrine reci orizontale cu geam drept, ușă glisantă din sticlă, iluminare superioară și alte caracteristici menționate depinde de necesitățile specifice ale afacerii dumneavoastră. Cu toate acestea, este clar că un astfel de echipament HoReCa poate aduce numeroase beneficii în ceea ce privește prezentarea, păstrarea și vânzarea produselor alimentare într-un mod eficient și profesionist.