- 33%

 Aparat fiert paste, Ideal Inox, 10 l

00064832
00064832

Aparat fiert paste de banc, constructie inox, termostat pentru reglaraea temperaturii 30-120 * C, robinet pentru scurgerea apei.

Model: CLR.BY.E32010
        00064832
Dimensiuni mm: 
Dimensiuni cos mm
Nr. cosuri: 4
Capacitate l: 10 
Greutate Kg: 8
Putere kW: 
Alimentare: 220 V ~50Hz

BarCode
Brand 1:
BAYSAN
Alimentare:
220V, 50 Hz
285.00  + TVA
192.00 
Discount: 93.00 € (33%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Cumpararea unui bolitor de paste poate fi o investitie valoroasa pentru orice restaurant sau gospodarie.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa cumparati un bolitor de paste:

Timp economisit: Bolitorul de paste poate economisi mult timp fata de gatirea pastelor intr-o oala obisnuita. Acesta poate fi util in cazul in care trebuie pregatite cantitati mari de paste sau in cazul in care timpul este limitat.

Fiabilitatea gatirii pastelor: Bolitorul de paste asigura o fiert uniforma si adecvata a pastelor, evitand supra-fierte sau sub-fierte. Acest lucru poate duce la o calitate constanta a preparatelor si la multumirea clientilor.

Design practic: Bolitorul de paste estr proiectat pentru a fi usor de utilizat si pentru a economisi spatiu in bucatarie sau in restaurant. Acesta pot fi amplasat pe masa sau pe un blat de lucru, si nu ocupa prea mult spatiu.

Reglare a temperaturii: Bolitorul de paste poate fi reglat la temperatura potrivita pentru a asigura o fiert uniforma. Acest lucru poate duce la o calitate mai buna a preparatelor.

Economie de energie si resurse: Aparatul de paste este proiectat pentru a fi eficient din punct de vedere energetic, ceea ce determina economisirea de energie si resurse. Acest lucru poate fi important in cazul unui restaurant sau a unei gospodarii care foloseste bolitorul de paste frecvent.

In concluzie, cumpararea unui bolitor de paste poate fi o investitie valoroasa pentru restaurantele care doresc sa eficientizeze procesul de preparare a alimentelor si sa asigure satisfactia clientilor.

 De asemenea, aceasta poate fi o alegere buna pentru cei care gatesc frecvent paste si doresc sa economiseasca timp si sa asigure o calitate constanta a preparatelor.