Aparat shaorma cu 4 arzatoare, Ideal Inox, motor jos, GPL

00063380
00063380

Aparatul kebab este prevazut cu un  corp mobil (arzatoarele se pot apropia de carne). Cele 4 arzatoare ale aparatului de kebab functioneaza independent si sunt prevazute cu plasa de protectie. Aparatul kebab prezinta o tepusa detasabila, iar motorul care actioneaza tepusa de shaorma este pozitionat in partea de jos. Arzatoarele sunt pozitionate orizontal. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

Model: CLR.TC.DNG201-GPL
       00063380
Capacitate Kg: 40-60 
Dimensiuni mm (Lxlxh): 540x660x1100
Arzatoare: 4
Putere kW: 12.8
Consum Kg/h: 1.33

Presiune mbar: 30
Greutate Kg: 30
Alimentare motor: 230V~50Hz
Putere motor kW: 16.7
Alimentare arzatoare: GPL

*Se poate accesoriza cu laterale pentru corpul mobil

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
30
Dimensiuni mm:
540X660X1100
Alimentare:
GPL
775.00  + TVA
729.00 
Discount: 46.00  (6%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aparatul pentru shaorma cu 4 arzatoare, Ideal Inox, cu motor pozitionat in partea de jos, alimentat la gaz natural sau butelie este un echipament esential in industria alimentara, renumit pentru capacitatea sa de a gati carne delicioasa, savuroasa si aromata intr-un mod rapid si eficient. Aceasta descriere va aduce in atentie caracteristicile si functionalitatile cheie ale acestui aparat de kebab.

Design si Constructie: Aparatul shaorma cu 4 focuri Ideal Inox impresioneaza prin designul sau bine gandit si constructia robusta. Corpul mobil al aparatului permite ajustarea pozitiei arzatoarelor, ceea ce este deosebit de util pentru a obtine o gatire uniforma a carnii. Aparatul este fabricat din otel inoxidabil, ceea ce il face rezistent la coroziune si usor de curatat, asigurand durabilitate pe termen lung.

Arzatoare Independente: Unul dintre aspectele notabile ale acestui aparat de kebab este faptul ca dispune de 4 arzatoare independente. Acest lucru permite controlul precis asupra temperaturii si puterii de incalzire pentru fiecare arzator in parte, ceea ce este esential pentru a se potrivi diferitelor tipuri de carne sau pentru a coace legumele si painea. Fiecare arzator este echipat cu o plasa de protectie pentru a preveni scurgerile de grasime si a mentine siguranta in timpul gatirii.

Tepusa Detasabila: Aparatul pentru shaorma este echipat cu o tepusa detasabila, care este ideala pentru rotirea carnii. Aceasta tepusa poate fi curatata usor si ofera versatilitate in pregatirea preparatelor cu carne. Rotirea lenta si uniforma a carnii de catre tepusa asigura ca aceasta va fi gatita la perfectie, cu un gust delicios si o textura suculenta.

Motor Pozitionat in Partea de Jos: Un alt avantaj major al acestui aparat consta in pozitionarea motorului in partea de jos. Motorul actioneaza tepusa cu precizie si constanta, asigurand o gatire uniforma si controlata a carnii.

In concluzie, aparatul shaorma cu 4 arzatoare, Ideal Inox, cu motor pozitionat in partea de jos, este o alegere excelenta pentru cei care cauta un echipament profesional pentru gatirea carnii de shaorma. Cu caracteristici precum arzatoarele independente, tepusa detasabila, constructie robusta si versatilitate in privinta alimentarii cu gaz, acest aparat este proiectat pentru a satisface cerintele profesionistilor din industria alimentara si pentru a oferi preparate delicioase clientilor.

Îți recomandăm și: