- 18%

 Plita profesionala electrica, 4 plite, Ideal Inox, Linia 630

00058006
00058006

Plita electrica de gatit, patru plite rotunde cu dimensiunile: 3x185 mm + 1x 50 mm ,de banc, constructie inox, trei trepte de incalzire. 

Model: CLR.TC.6OCE600
        00058006
Dimensiuni mm (Lxlxh): 600x630x300
Greutate Kg: 28 
Gross m3 : 0.16 
Putere kW: 3x2+1.5
Alimentare: 400V, 3-60Hz

BarCode
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
28
Gross m3:
0.16
Putere kW:
7.5
Dimensiuni mm:
600x630x300
Alimentare:
400V, 3~, 60Hz
629.00  + TVA
548.00  + TVA
518.00 
Discount: 111.00  (18%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Pregătește cele mai delicioase preparate cu ajutorul plitelor electrice profesionale Ideal Inox!

Putere și eficiență: Aragazele electrice cu 4 plite rotunde sunt proiectate pentru a fi puternice și eficiente. Plitele Ideal Inox îți oferă posibilitatea de a găti rapid și eficient, economisind timp și energie.

Cu o plită electrică profesională cu patru arzătoare, poți pregăti patru feluri de mâncare simultan, fără a fi nevoie să îți faci griji pentru scăderea temperaturii. Arzătoarele noastre au puterea necesară pentru a fi utilizate simultan, astfel încât poți găti cu ușurință mai multe feluri de mâncare, fără să compromiți calitatea sau gustul.

Alege calitatea și eficiența cu plitele electrice profesionale Ideal Inox, iar gătitul devine o plăcere de fiecare dată!

Precizie:  Dacă ești în căutarea unei mașini electrice profesionale de înaltă calitate pentru bucătăria ta, Ideal Inox are răspunsul! Mașina electrică profesională cu 4 plite este proiectată pentru a oferi o temperatură constantă, astfel încât poți găti alimentele la temperaturi mai scăzute sau mai ridicate și mai constante decât cu o plită electrică obișnuită. Această precizie este utilă atunci când gătești alimente sensibile sau când vrei să obții rezultate precise. Fie că pregătești o friptură suculentă sau o mâncare rafinată cu ingrediente delicate, mașina electrică profesională cu 4 plite Ideal Inox este alegerea perfectă pentru a obține cele mai bune rezultate. Nu-ți face griji cu privire la fluctuațiile de temperatură - această mașină electrică profesională îți oferă o temperatură constantă și precisă pentru fiecare fel de mâncare pe care îl pregătești.

Curățenie: Când vine vorba de gătit la nivel profesional, nu numai că performanța contează, ci și ușurința în curățare. Cu aragazul electric profesional Ideal Inox, poți uita de flacăra deschisă sau grăsimea care se scurge pe arzătoare, deoarece acest aragaz este mai ușor de curățat decât plitele cu gaz sau cu inducție.

Curățarea acestuia este un proces simplu. Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a curăța aragazul electric din inox:

Îndepărtează mizeria și resturile mari folosind o cârpă umedă și detergent pentru vase. Clătește aragazul cu apă caldă și șterge-l cu o cârpă moale și uscată.

Pentru a preveni zgârieturile și pentru a îmbunătăți strălucirea suprafeței, poți aplica un strat subțire de ulei de gătit. Este important să eviți să folosești soluții de curățare abrazive sau perii dure care pot zgâria suprafața aragazului din inox. De asemenea, evită să folosești produse de curățare care conțin clor sau alte substanțe chimice dure.

Înainte de a utiliza aragazul electric profesional din nou, asigură-te că suprafața este complet uscată pentru a preveni electrocutarea.

Descoperă acum aragazul electric profesional Ideal Inox și bucură-te de performanță superioară și ușurință în curățare!

Materialul plitei: Alege calitatea și durabilitatea cu aragazul electric profesional Ideal Inox! Realizată din inox AISI 304, plita aragazului este mai rezistentă și mai durabilă decât alte materiale, astfel încât să poți găti cu încredere fără să îți faci griji că aragazul tău se va deteriora în timp. În plus, materialul din inox conferă un aspect elegant și modern, aducând o notă de stil bucătăriei tale. Descoperă calitatea aragazului electric profesional Ideal Inox și bucură-te de experiența de gătit perfectă, într-un mediu sigur și durabil!

 Ce tip de vase pot fi golosite pe plita electrică?

Descoperă versatilitatea plitei electrice profesionale Ideal Inox! Poți folosi cu încredere majoritatea tipurilor de vase de gătit, inclusiv cele din metal. Unele vase pot transfera căldura mai eficient decât altele. Cu toate acestea, nu-ți face griji! Echipa noastră de experți recomandă atenție în special atunci când folosești vase din aluminiu, deoarece transferă căldura mai rapid decât oțelul inoxidabil.

Alege să gătești în siguranță și cu succes cu plita electrică profesională Ideal Inox!

Îți recomandăm și: