- 23%

 Aragaz profesional cu 3 focuri, Ideal Inox, de podea, Butelie

00062715
00062715

Masina  de gatit cu trei focuri pe suport neutru deschis, constructie inox, termocupla, fiecare arzator functioneaza independent. Se va utiliza cu un regulator de presiune cu cap fix (ceas butelie).

Model: CLR.BY.G40326-1
        00062715                  
Dimensiuni mm (Lxlxh):1200x500x850
Consum m3/h: 2.40
Putere Kw: 3x7
Greutate Kg: 49
Alimentare: Butelie

BarCode
Brand 1:
BAYSAN
Gross Kg:
49
Putere kW:
3x7
Dimensiuni mm:
1200x400x850
Alimentare:
GPL
715.00  + TVA
578.00  + TVA
550.00 
Discount: 165.00  (23%)
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Aragazul profesional cu 3 focuri, Ideal Inox, pe suport, alimentat la butelie, poate aduce mai multe beneficii într-un mediu de lucru precum un fast food, restaurant sau serviciu de catering.

Iată câteva dintre utilitățile sale:

Eficiența în bucătărie: Având trei focuri independente, aragazul profesional permite bucătarilor să pregătească simultan diferite mâncăruri, accelerând procesul de gătit și contribuind la o mai bună gestionare a timpului în bucătărie.

Flexibilitate culinară: Fiecare arzător funcționează independent, ceea ce înseamnă că puteți regla temperatura individual pentru fiecare arzător. Aceasta facilitează pregătirea diferitelor feluri de mâncare care necesită temperaturi de gătit variate.

Utilizare în bucătării cu volum mare de muncă: Având capacitatea de a găti simultan mai multe feluri de mâncare, acest aragaz este potrivit pentru bucătăriile cu volum mare de muncă, precum cele din restaurante sau catering.

Economisirea timpului: Datorită numărului de arzătoare, bucătarii pot să prepare mai multe feluri de mâncare în același timp, ceea ce duce la o economisire a timpului și la o servire mai rapidă a clienților.

Versatilitate în meniu: Având posibilitatea de a găti diferite feluri de mâncare în același timp, acest aragaz poate contribui la diversificarea meniului și la oferirea unei game mai largi de opțiuni clienților.

Potrivit pentru evenimente speciale: În cazul serviciilor de catering sau evenimentelor speciale, aragazul alimentat la butelie cu 3 focuri poate fi o adiție valoroasă, permițând prepararea diverselor mâncăruri pentru diferite gusturi și preferințe.

Eficiență energetică: Utilizarea buteliei poate fi mai eficientă energetic decât alte surse de energie, contribuind la reducerea costurilor operaționale.

În concluzie, un aragaz profesional cu 3 focuri, Ideal Inox, pe suport, alimentat cu butelie, poate aduce multiple beneficii într-un mediu comercial de gătit, precum fast food-uri, restaurante sau servicii de catering, prin eficiența, versatilitatea și durabilitatea sa.