Proiecte 3D

25/10/2019
de catre

Un proiect bine gândit devine o afacere de succes!

La Ideal Inox ideile prind viață. Echipa Ideal Inox îți ofera servicii de PROIECTARE 3D astfel încât să-ți optimizezi spațiul de lucru, respectând cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă.

Știm cât de important este să ai o imagine asupra afacerii tale, fie ca e vorba de un restaurant, o cafenea, un bar, un bistro, o pizzerie, autoservire, carmangerie, patiserie, cofetarie, fast- food, astfel că venim în întampinarea ta și te ajutăm să ai o imagine viruală a afacerii tale prin serviciul de PROIECTARE 3D.

Oferim servicii de proicetare 3D pentru a veni în sprijinul clienților noștrii în alegerea echipamentelor profesionale necesare utilării bucătăriilor. De cele mai multe ori clentii noștii cunosc echipamentele HoReCa de care au nevoie pentru afacerea lor, însă nu reușesc să le asocieze, să pună totul într-o singura imagine care apoi să se reflecte într-o bucătărie profesională.  Prin proiecatrea 3D, specialiștii nostrii a venit constant cu cele mai bune soluţii pentru amplasarea echipamentelor. 

Proiectul 3D este realizat de specialiștii Ideal Inox în mai multe etape:

Realizare măsurători, întocmire planuri în fucție de situaţia existentă. În cazul în care deții un releveu nu mai sunt necesare măsuratorile la locație.
Stabilirea echipamentelor necesare activitații ce se va desfășura.
Realizarea proiectului 3D – planuri de amenajare, planuri  poziţii instalaţii electrice (întrerupatoare, prize, curenţi slabi), proiectare echipamente HoReCa.
După finalizarea proiectului îți vom prezenta simularea 3D în unghiuri fotorealistice care să cuprindă toate zonele amenajate. Este faza în care se pot face modificări, ajustări în cazul în care sunt necesare.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un Review